január 2020

Bábelőadás a Kiskulcsosi Tagintézményben

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola bekapcsolódott a Lázár Ervin Programba, melynek keretében a kormány báb-, cirkuszi- és színházi előadásokra juttatja el az általános iskolás tanulókat.

Az első osztályosok 2020. január 8-án a Kiskulcsosi Tagintézményben megrendezésre kerülő bábelőadáson vettek részt. A békéscsabai Napsugár Bábszínház előadásában az „Utazás a csacsifogattal” című darabot nézték meg a gyermekek.

Ismert mondókák, verses mesék elevenedtek meg a bábszínészek közreműködésével. Hallhattuk a Három nyúl vagy az Iciri-piciri meséjét. Közösen mondták Weöres Sándor: Fut robog a kicsi kocsi című versét. A gyerekek jól érezték magukat, tetszett nekik az előadás.

Veres Henrietta Katalin

pedagógus

Iskolanyitogató 2.

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézménye szeretettel hívja és várja a leendő első osztályos gyerekeket sport- mozgás foglalkozásra az iskola tornatermébe 2020. február 13-án (csütörtök) 1615 órakor. (Megjelenés: sportfelszerelés, tornacipő)Érdeklődni: 59/503-126-os telefonszámon.